Cliënttevredenheid

• Tevredenheidsonderzoek

Meting onder cliënten
  • Resultaten

De resultaten van het driejaarlijks cliënt tevredenheid onderzoek zijn binnen. U kunt de PDF hier downloaden om alle details en scores te lezen.

In 2016 krijgt Stichting de Parel een gemiddelde waardering van 8,4.

Als u een compliment of klacht heeft, laat het ons dan weten zodat wij onze dienstverlening kunnen (blijven) verbeteren. Wij stellen uw mening zeer op prijs.

U kunt het formulier hiernaast invullen of het tevredenheid formulier hieronder downloaden. Alvast bedankt voor uw reactie.

• Wat vind u van Stichting de Parel?

• Download formulier klanttevredenheid