Vacature: gezinshuis-ouders

2 november 2020

Vacature

Stichting de Parel heeft als visie het opzetten van orthopedagogische gezinshuizen voor kinderen die niet thuis kunnen wonen, of tijdelijk in een crisis verkeren. De uitgangspunten en de omgang met de kinderen zijn gebaseerd op christelijke principes. Een liefdevolle gezinssituatie is het beste voor kinderen om in op te groeien. Onze gezinshuizen gaan uit van twee ouders in vaste dienst, ondersteund door HBO geschoolden die gezamenlijk 8 kinderen met een licht verstandelijke en/of psychiatrische beperking, opvoeden/verzorgen.

Wij zijn op zoek naar:

Gezinshuis-ouders

(gepassioneerde professionals)

Waarvan minstens één van beiden een relevante HBO opleiding heeft. Zij kunnen na een gedegen inwerkperiode zelfstandig een locatie draaien.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Milko van Heusden (bestuurder)
tel: 06 2290 8002

Reacties vacatures
bestuur@stichtingdeparel.nl

Eikenberg 1
5571 SH Bergeijk

Profielschets gezinshuis-ouders

Opleiding:

HBO denk- en werkniveau

Opleiding: Social work, Pabo, SPH, of gelijkwaardig

Bij voorkeur SKJ geregistreerd.

Instelling:

Bevlogen professional(s) met levenservaring

Ervaring met kinderen

Hands-on mentaliteit

Leeftijd:

+/-  40 – 50 jaar

Status:

Bij voorkeur gehuwd echtpaar (man – vrouw)

In verband met de problematiek van de kinderen, zijn jonge eigen kinderen niet  wenselijk.

Looptijd:

In verband met vitaliteit van de gezinshuisouders wordt het contract aangegaan voor de duur van 5 jaar,  met de mogelijkheid van verlenging.

Signatuur:

I.v.m. de achtergrond van het gezinshuis: positief christelijk, meelevend lid

Salaris:

Conform CAO Social work

Inclusief kost en inwoning.

In de woning zijn privé ruimtes beschikbaar.

Berlijn