Vacature: Gezinshuis-ouders

december 17, 2019

(Sluitdatum 12 januari 2020)

Stichting de Parel heeft als visie het opzetten van orthopedagogische gezinshuizen voor kinderen die niet thuis kunnen wonen, of tijdelijk in een crisis verkeren. De uitgangspunten en de omgang met de kinderen zijn gebaseerd op christelijke principes. Een liefdevolle gezinssituatie is het beste voor kinderen om in op te groeien. Onze gezinshuizen gaan uit van twee ouders in vaste dienst, ondersteund door HBO geschoolden die gezamenlijk 8 kinderen met een licht verstandelijke en/of psychiatrische beperking, opvoeden/verzorgen.

Er is veel vraag naar ons zorgaanbod, daarom willen wij graag uitbreiden en zijn wij op zoek naar:

Gezinshuis-ouders

(gepassioneerde professionals)

Waarvan minstens één van beiden een relevante HBO opleiding heeft. Zij kunnen na een gedegen inwerkperiode zelfstandig een locatie draaien.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Milko van Heusden (bestuurder)
tel: 06 2290 8002

Reacties vacatures